fbpx

#6 Skin Sin Naar bed gaan met makeup op

Er zijn een aantal vragen en klachten die ik bijna dagelijks hoor van mensen over hun huid. Het is meestal zoiets als ‘’ bah, mijn huid voelt zo droog’’ ‘’ mijn huid ziet er zo dof uit’’ ‘’ help! pukkeltjes’’ ‘’Hoe kom ik aan deze pigment en lever vlekken?’’ ‘’ik wil van mn littekentjes af’’. Helaas weet bijna niemand dat het merendeel van deze klachten eigenlijk een beetje door hun eigen schuld komt. De komende blogs zullen gaan over de 7 Skin Sin’s en hoe je die het beste kunt vermijden. Let goed op want deze sin’s kunnen je huid en uitstraling echt beschadigen!

Skin Sin #6 Naar bed gaan met make-up op

Je make-up verwijderen voordat je naar bed gaat lijkt misschien tijdrovend en onnodig (zeker op de avonden dat je op de bank in slaap valt terwijl je aan het netfloxen bent), maar het is echt nodig als je een mooie gezonde huid wilt! Zelfs als je organic make-up gebruikt met vitamines en mineralen want viezigheid en bacteriën stapelen zich bovenop je make-up. Je make-up verwijderen zorgt er ook voor dat die viezigheid van je omgeving of uitlaatgassen in de stad of andere bacteriën die zijn blijven plakken verwijderd worden. Mijn favoriete producten om mijn huid schoon te maken en make up te verwijderen zijn van Abloom. Dit is een heel puur merk en natuurlijk weer organic en niet op dieren getest. De producten zijn niet verhit waardoor de kracht van de plant nog zn volledige werking heeft. In plaats van water gebruikt Abloom aloevera wat de huid meer voeding en hydratatie geeft. De producten zijn voor elk huidtype, dat klinkt een beetje gek maar dat komt omdat zij voor alle huidtypes de ingrediënten in de producten hebben zitten en je huid kiest zelf uit waar het behoefte aan heeft en neemt dat op. Dit is perfect want je huid veranderd constant net zoals het weer buiten en zo heb je dus altijd precies wat er op dat moment nodig is. Deze huidproducten zijn te koop in de webshop.