fbpx

#1 Skin Sin De zon aanbidding

Er zijn een aantal vragen en klachten die ik bijna dagelijks hoor van mensen over hun huid. Het is meestal zoiets als ‘’bah, mijn huid voelt zo droog’’ ‘’mijn huid ziet er zo dof uit’’ ‘’ help! pukkeltjes’’
‘’Hoe kom ik aan deze pigment en lever vlekken?’’ ‘’ik wil van mn littekentjes af’’. Helaas weet bijna niemand dat het merendeel van deze klachten eigenlijk een beetje door hun eigen schuld komt. De komende blogs zullen gaan over de 7 Skin Sin’s en hoe je die het beste kunt vermijden. Let goed op want deze sin’s kunnen je huid en uitstraling echt beschadigen!

Skin Sin #1 De zon aanbidding

De zomertijd komt en gaat maar dat betekend niet dat het aanbrengen van je zonnebrand ook ophoud na de zomer!
Een huid die niet beschermt is tegen de zon is een van de grootste redenen voor vroege huid veroudering, donkere vlekken en rimpels. Vergeet nooit om je huid te beschermen met een spf van minimaal 30. Zelf gebruik ik hier de zon en aftersun producten van green people voor. Deze producten zijn organic, dus geschikt voor veganisten en zijn niet getest op dieren. De producten zijn ook geschikt voor een gevoelige huid en er zitten geen chemicalieen of hormoon verstorende stoffen in die in je bloedbaan of als je gaat zwemmen in de zee terecht komen en het zee leven beschadigen. Daarbij zijn ze ook nog eens fair trade en investeren zij een deel van de winst in onderzoeken voor een beter zee leven en het bereiken van een schonere oceaan. Deze producten zijn te koop in de webshop.