Location

Baarn

Laren

Huizen

 

Jouw lifestyle coach

I want you to feel happy and healthy

Kun jij die motivatie om gezond te eten en die paar kilo’s kwijt te raken ook maar niet vinden? Ik begrijp dat als geen ander. Wie worstelt hier niet mee.
Ik heb met veel vrouwen en mannen gesproken over dit steeds terugkerende probleem, aangezien ik in mijn omgeving zie dat steeds meer vrienden overgewicht gaan krijgen door een ongezonde leefstijl en door hun eetgewoontes. Zoals we allemaal weten kan dit ernstige medische klachten met zich mee brengen waardoor we ons diep ongelukkig gaan voelen en ziek worden.
Hoe erg is dit!?
Gezondheid en geluk zijn belangrijk! Ik ben me gaan verdiepen in een andere levensstijl om zelf gezonder en gelukkiger te worden. Graag wil ik ook jou ondersteuning bieden naar een andere levensstijl.

Ik heb inmiddels vele mensen geholpen. Mag ik jou ook helpen om jouw kwaliteit van leven te verbeteren, om meer energie te krijgen en om af te vallen?
Wil jij ook:
-sterker worden
-fitter worden
-afvallen
-gelukkiger worden en beter in je vel zitten?
Als jouw persoonlijke coach gaan wij samen dat resultaat behalen in 30,60 of 90 dagen.
Door ook aandacht te besteden aan jouw motivatie kun je barrières en valkuilen de baas zijn en zal je het risico op een terug val terug dringen.

Wat gaan we doen.

Als eerste gaan we jouw doel vaststellen tijdens een persoonlijk gesprek.
Wat wil je bereiken en hoe ga je dat bereiken?
Om af te vallen en fit te worden werk ik met het TruHealth 30 dagen plan.
Je hebt je voorgenomen om anders en gezonder te gaan leven. Je hebt besloten dat morgen anders kan dan gisteren. Dit houdt in dat je flink aan de slag moet en de juiste beslissingen moet nemen. Pas dan ontstaat een nieuwe en betere levensstijl.

Ik heb het TruHealth programma gekozen omdat het aansluit bij mijn praktijk en mijn filosofie over een Healthy and Happy life. Het is ideaal voor mensen die hun lichaamssamenstelling, algehele gezondheid en leefgewoonten willen verbeteren aan de hand van een flexibel programma waarin gezonde, volwaardige voeding wordt gecombineerd met natuurlijke producten en beweging. Het programma bestaat uit specifieke instructies voor 2 soorten dagen: ontgiftingsdagen en voedingsdagen. Door de richtlijnen voor deze dagen te volgen, doe je
nieuwe gewoonten op die je met je dagelijkse routine kunt verenigen. Zo ontwikkel je en behoud je een gezonde levensstijl.

Afhankelijk van je doelen kun je dit programma drie maanden achter elkaar volgen of het een keer per kwartaal herhalen. Wat je ook kiest, het TruHealth-vetverliesprogramma is ontwikkeld om langdurige, gezonde eetgewoonten te creëren en een positieve kijk op welzijn te stimuleren.
Met de producten van het TruHealth-vetverliesprogramma, de coaching en de vastberadenheid die je nodig hebt om de nieuwe weg in te slaan kunnen we aan de gang om af te vallen, fitter en sterker te worden.

Nadat we met elkaar hebben gesproken en we jouw doel hebben vastgesteld, zal ik je dagelijks gaan ondersteunen en begeleiding bieden.

Deze begeleiding zal grotendeels bestaan uit persoonlijk contact via de mail. Ik help je te motiveren met een 30 dagen persoonlijk online programma In deze mails krijg je informatie over o.a.:

  • gezonde, makkelijke en vooral lekkere recepten ( voor jou of voor je
    hele gezin)
  • boodschappenlijstjes
  • challenges om je persoonlijk uit te dagen
  • Informatie over voeding
  • Vitamines: wanneer heb je welke vitamines nodig
  • het belang van kruiden en supplementen
  • dagelijks een bewegingsprogramma
  • tips voor een positieve mindset

Tevens ben ik hormoon therapeut; als je hormonen uit balans zijn zal afvallen en lekker in je vel zitten helaas niet gaan lukken. Ook hier kan ik je in begeleiden en zorgen dat je letterlijk weer lekkerder in je vel zal komen te zitten.
Iedereen heeft wel eens te maken met een ontregeling van de hormonen. Denk aan vrouwen met premenstruele klachten, agressie door een testosteronoverschot, onrust door stresshormonen, of pijnklachten door groeihormonen en wat dacht je van
overgangsklachten? Zo zijn er nog talloze andere hormonen die een rol spelen in ons lichaam. Maar wat zijn hormonen nu precies, wat doen ze en vooral: hoe zorgen we ervoor dat onze hormonen hun werk kunnen doen en ons gezond houden? Ik vertel het je graag.
Als jouw persoonlijke lifestyle coach werk ik samen met jou aan een gezonde levensstijl op alle gebied. De begeleiding is gericht om je fit te gaan voelen, een positieve mindset te krijgen, gelukkiger in het leven te staan en een blijvend gezond gewicht te realiseren.

Jouw gezondheid begint hier

TruHealth 30-dagen gewichtsbeheersing is een veelzijdig programma dat is ontworpen om uw lichaam te helpen reinigen en te voeden met de kracht van real-food-technologie. Dit systeem combineert échte voeding met natuurlijk geproduceerde supplementen. In combinatie met lichaamsbeweging stimuleert het vetverlies en helpt het bij het maken van gezonde keuzes.

Vergeet de weegschaal – het gaat om lichaamscompositie De meeste mensen gebruiken een weegschaal om hun gewicht te volgen en zo de vooruitgang bij te houden. Maar al te vaak saboteert de weegschaal een succesvol dieet en fitness programma’s. Dit komt omdat de weegschaal je niet vertelt wat er echt gebeurt in je lichaam. Een weegschaal kan alleen vertellen hoeveel je weegt; het kan je niet
vertellen hoeveel van dat gewicht is spiermassa, vetmassa, botmassa of watermassa is. We adviseren dat je je richt op het verliezen van vet. Wij zijn van mening dat de Body Composition Index (BCI) een nuttiger instrument is dan de omvang of de gemeenschappelijke Body Mass Index voor het beoordelen van de gezondheid. Hier is waarom: De meeste mensen realiseren zich niet dat spieren 20% zwaarder zijn dan vet. Spieren zijn echter dunner dan vet, want vet is omvangrijker en neemt meer ruimte in. Als je lichaams vet ratio verminderd, verminderen ook de gezondheidsrisico’s. Geweldig nieuws!

Ook jij kunt dit!

TruHealth 30-dagen plan
Word fit en verlies het gewicht dat je wilt met Real Food Technology®- oplossingen, onze methode voor het creëren van krachtige producten op basis van natuurlijke ingrediënten.

Gewicht verliezen is niet zo moeilijk. Je hoeft eigenlijk allen maar te stoppen met eten. Het gewicht dat je dan verliest, bestaat uit spieren en vet en je hebt erge honger, je bent chagrijnig en niet fit. Je begrijpt natuurlijk dat stoppen met eten geen haalbare of gezonde optie is. Daarom stimuleert het TruHealth-vetverliesprogramma je om zoveel mogelijk groente en fruit te eten, zodat je niet het gevoel hebt van de honger om te komen.

Wanneer je met het programma aan de slag gaat, is het belangrijk dat je je niet blind staart op de getallen op de weegschaal. In plaats daarvan moet je je focussen in wijzigingen in je lichaamssamenstelling (centimeters die je op de juiste plekken bent kwijtgeraakt of er zelfs zijn bijgekomen in spieren), hoe je je voelt en hoe je kleren passen. Richt je op het creeren van het nieuwe normaal. Maak ook een foto van jezelf voordat je begint en meet jezelf bij de taille, borst, dijbeen en arm. Neem elke week foto’s en meet jezelf.

Waarom lichaamssamenstelling belangrijk is.

Het allerbelangrijkst van het vetverliesprogramma is dat je je aan het maaltijdschema en de programmarichtlijnen houdt. Wijk niet van het pad af en smokkel niet vanwege sociale verplichtingen of feestdagen. Slechte gewoontes afleren is niet makkelijk, maar onthoud dat je aan alle kanten wordt ondersteund. Zorg voor minder verleidingen door ongezonde of voedingsarme levensmiddelen snacks uit huis te verwijderen

TrueHealth gewichtsbeheersing
Je leven veranderen is niet gemakkelijk, maar als je het doet dan komt daar dat geweldig trotse moment wat je kunt delen met je vrienden en familie.  Een moment met voor en na foto’s en waar iedereen van onder de indruk is van je prestaties en je harde werk dat ze je geheim willen weten.

Het mooiste is dat er geen geheim is. Met onze TruHealth 30-dagen gewichtsbeheersing systeem gebruiken we de kracht van Real-Food

Nutrition om een levensveranderend product aan te bieden samen met een dieet en beweeg-plan. Dit stelt je in staat om zelf weer de controle terug te krijgen over je gezondheid, het ongewenste lichaamsvet te verliezen en een lange termijn, gezonde levensttijl te creëren. Hier komt geen hocus-pocus bij kijken maar de juiste keuzes maken van jouw kant en wetenschap van onze kant.
Maar geloof ons niet zomaar op ons woord. Probeer het zelf. We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van al onze producten, dat we een 100% tevredenheidsgarantie van drie maanden aanbieden. Verlies je geen lichaamsvet in drie maanden tijd terwijl je het plan volgt? Dan krijg je al je geld terug. Zonder vragen.

Klik hier om mijn blogs te lezen