Exilis Huid verstrakking

Ontdek de Ultieme Huidverstrakking en Lichaamscontouring met Exilis™!

Wil je een strakkere huid en beter gedefinieerde contouren? Exilis™ is dé oplossing voor jou, of je nu te maken hebt met huidveroudering of overtollig vet en zelfs al bij preventie van huidveroudering is deze methode uitermate geschikt. Deze geavanceerde behandeling zorgt voor zichtbare resultaten die je niet wilt missen.

 

Onder andere Isa Hoes, Tanja Jes, Patty Zomer, Bridget Maasland en vele andere BN’ers en Hollywoodsterren gingen jou al voor, Zij zweren bij deze Fantastische huidverstrakkingsbehandeling.

Wat is Exilis™?

Exilis™ is de ultieme machine voor huidverjonging en lichaamscontouring. Door middel van gecontroleerde warmte en Radiofrequentie verstoort het oude bindweefsel, beschadigt het vetcellen en stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine. Dit alles gebeurt diep in de huid, waardoor je een verjongde uitstraling van binnenuit krijgt. Het is geschikt voor vrijwel elk deel van je lichaam, van top tot teen. Bovendien voelt de behandeling als een ontspannende hotstone-massage, comfortabel en warm. Exilis™ heeft meerdere uitgebreide klinische studies doorstaan en is zowel CE- als FDA-gecertificeerd, uitgevoerd door getrainde specialisten. Grijp nu de kans om je mooiste zelf te worden.

Toepassingen

 • Gezicht
 • Onderkin en hals
 • Armen en handen
 • Dijen
 • Knieën
 • Buik
 • Billen

Ontdek de Kracht van Huid verstrakking met Exilis™!

Je droom van een jongere huid en gladde contouren kan nu werkelijkheid worden. Na je twintigste vermindert de collageenproductie, en na je 25e levensjaar stopt de aanmaak van collageen zelfs helemaal wat resulteert in een vermindering in elasticiteit van 1% per jaar dat leidt tot het verschijnen van rimpels en verlies van stevigheid. Maar maak je geen zorgen, met Exilis™ is effectieve huidverstrakking nu moeiteloos en comfortabel binnen handbereik. Onze korte behandelingen stellen je in staat om direct weer door te gaan met je dagelijkse leven.

De Magie van Exilis™ Onthuld Exilis™ is jouw geheime wapen voor het herstellen van je jeugdige uitstraling. Onze geavanceerde behandeling omvat verschillende behandelkoppen, elk ontworpen voor een specifiek deel van je lichaam, zodat elke zone veilig en effectief kan worden aangepakt. Met gecontroleerde verwarming, radiofrequentie en verkoeling per behandelkop, garanderen wij een veilige en comfortabele ervaring. De behandelkoppen bereiken een gemiddelde temperatuur van 40°C tot 42°C en worden in zachte draaibewegingen over je huid bewogen. Dit resulteert in een 360° volumetrische verwarming die oud bindweefsel verstoort en de aanmaak van nieuw collageen stimuleert. Het effect dringt diep door in je huid, waardoor verjonging van binnenuit plaatsvindt. Zeg vaarwel tegen rimpels en omarm een stralende, stevigere huid met Exilis™!

Voordelen van een Exilis-behandeling

 

 • Geen operatie of verdoving nodig
 • Snel zichtbaar resultaat
 • Geen hersteltijd of vervelende irritaties
 • Korte behandelingen
 • Veilig met CE- en FDA-certificaten en ervaren specialisten

De behandeling

De behandeling duurt niet lang, afhankelijk van het te behandelen gebied duurt 4 tot 30 minuten. Voor het beste resultaat in huidverstrakking raden we gemiddeld  tussen de 5 en 10 behandelingen aan. Tussen elke behandeling zitten 6 tot 14 dagen; in één maand ben je dus al klaar! De behandeling zelf is niet belastend en kan gewoon tussen al jouw andere afspraken worden ingepland. Bijvoorbeeld tijdens jouw lunchpauze of voordat je met vrienden gaat shoppen! Er is geen hersteltijd, dus na een bezoek aan Anthea Clinics ga jij gewoon weer door!

Huidverstrakking of preventief tegen huidveroudering

Deze behandeling in huidverstrakking kan bij iedereen vanaf 18 jaar en ouder uitgevoerd worden. Natuurlijk heb je op je 18e nog niet te maken met een verslapte huid. Maar je kunt op jonge leeftijd al wel preventief actie nemen om huidveroudering te vertragen. De Exilis™ is voor beide geschikt: als huidverstrakking bij een slappere huid, en preventief om huidveroudering nog even uit te stellen.

De Prachtige Resultaten van Exilis™ Huidverstrakking

Met Exilis™ mag je uitkijken naar minder rimpels, een stevigere huid en het afscheid nemen van overtollig vet. Het uiteindelijke resultaat zal 90 dagen na de laatste behandeling zichtbaar zijn, dit heeft er mee te maken dat cellen een cyclus van 90 dagen hebben om collageen en elastine aan te maken. Soms zie je al na de eerste behandelingen een verschil, maar meestal zie je pas echt grote verschillen na de laatste sessie. Over het algemeen zijn er vier behandelingen nodig, gevolgd door een vijfde “onderhoudsbehandeling.” Deze vijfde sessie geeft je huid een welverdiende boost en verlengt het prachtige effect. Bereid je voor op een vernieuwde uitstraling met Exilis™!

5e Exilis-behandeling in huidverstrakking gratis

Een behandeling met de Exilis™ zorgt ervoor dat het collageen weer wordt aangemaakt. Maar doordat het natuurlijke proces van huidveroudering gewoon doorgaat, neemt dat effect na enige tijd weer af. Om het bereikte resultaat langer te behouden, bieden we altijd de 5e Exilis-behandeling gratis aan. Daarmee boost je de huidverjonging en blijft de collageenaanmaak langer gestimuleerd!

 

Wat kost een Exilis-behandeling?

De kosten van een Exilis-behandeling in huidverstrakking zijn onder meer afhankelijk van de zone die aangepakt moet worden. De specialist zal je daar meer over vertellen tijdens het Intake gesprek. Wel geven we de 5e Exilis-behandeling gratis zodat het effect langer zichtbaar zal zijn. Meer over de kosten van onze behandelingen vind je hieronder. 

WAT IS HET BTL EXILIS SYSTEEM?

Het BTL EXILIS SYSTEEM vertegenwoordigt een breed scala aan niet-invasieve procedures voor zowel de huid als vet op het hele lichaam, van top tot teen.

HOE KUNNEN PATIËNTEN PROFITEREN VAN DE BEHANDELING?

Het BTL EXILIS SYSTEEM helpt onze patiënten om meer gedefinieerde lichaamsdelen te bereiken door het verminderen van vetophopingen en het verkrijgen van een gladdere en strakkere huid door de aanpak van de huidcollageen. Wanneer toegepast op het gezicht geeft het BTL EXILIS SYSTEEM onze patiënten een jongere uitstraling door het verminderen van rimpels en het verstevigen van de huid.

WIE IS DE JUISTE KANDIDAAT?

De behandeling met het BTL EXILIS SYSTEEM is ideaal voor elke volwassen patiënt die op zoek is naar cosmetische verbetering van hun gezicht en lichaam.

IS DE BEHANDELING VEILIG?

Het BTL EXILIS SYSTEEM voldoet aan strenge veiligheidsnormen. Het ingebouwde Energy Flow Control systeem zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid energie wordt afgegeven tijdens de behandeling. De geïntegreerde koeling stelt uw behandelaar in staat om de warmte op de juiste huiddiepte te richten om de beste resultaten te bereiken, terwijl het comfort van de patiënt behouden blijft.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Uw BTL EXILIS SYSTEEM behandelaar zal het beste behandelplan op maat maken op basis van uw individuele behoeften. De meeste patiënten ondergaan tussen de 2 en 4 behandelingen die wekelijks worden ingepland. Elke behandeling van een specifiek lichaamsdeel duurt meestal tussen de 15 en 30 minuten. Dit kan variëren afhankelijk van het behandelde gebied, de behandelde indicatie en andere factoren.

HOE VOELT DE BEHANDELING AAN? IS HET PIJNLIJK?

Nee, de behandeling hoort geen pijn te doen. Het BTL EXILIS SYSTEEM biedt de meest geavanceerde niet-chirurgische oplossing, die uw gezicht en lichaamsdelen veilig, efficiënt en zonder pijn behandelt. De meeste patiënten omschrijven de sensatie van de therapie als vergelijkbaar met die van een hotstone massage. De behandeling wordt in liggende positie uitgevoerd, zodat u gemakkelijk kunt ontspannen tijdens de procedure.

ZIJN ER BIJWERKINGEN?

Het gehele BTL EXILIS SYSTEEM proces is niet-invasief en vereist geen hersteltijd. U kunt de behandeling eenvoudig tijdens uw lunchpauze ondergaan en direct terugkeren naar uw dagelijkse activiteiten.

HOE SNEL ZAL IK RESULTATEN ZIEN?

Dit is sterk afhankelijk van het behandelde gebied, de conditie ervan en andere factoren. U kunt zichtbare verbeteringen zien na één sessie. Resultaten verbeteren meestal gedurende een follow-up periode van 3 maanden.

MOET IK MIJN LEVENSSTIJL VERANDEREN OF EEN BEPAALD DIEET VOLGEN?

Het is niet nodig om te sporten of uw dieetgewoonten aan te passen. Echter, de behandeling kan u een vliegende start geven naar een beter uitziend lichaam. Veel patiënten voelen zich gemotiveerd om beter voor zichzelf te zorgen wanneer de procedure is afgerond.

WAT ONDERSCHEIDT HET BTL EXILIS SYSTEEM?

Veel jaren van onderzoek en ontwikkeling hebben ons in staat gesteld om het enige apparaat in zijn soort te leveren dat tegelijkertijd de twee zeer populaire energieën toepast: radiofrequentie en echografie. De combinatie zorgt voor hoge patiënttevredenheid en comfort. Dankzij de ingebouwde koeling biedt het BTL EXILIS SYSTEEM een comfortabele en veilige therapie, die in staat is om het gewenste weefsel precies en efficiënt te behandelen.